Кулінарія

Рецепт смачного лагману

Лагман – популярний середньоазіатську національне блюдо, а якщо точніше, то просто густий суп. Його головними складовими є м’ясо, лапша і овочі. Приготуйте обов’язково, байдужих не залишиться!

Для приготування смачного лагмана буде потрібно:
1,5 літра м’ясного бульйону;
500 г телятини;
300 г локшини;
2 солодких перцю;
2 великих помідора;
1 велика цибулина;
2-3 зубчики часнику;
маленький пучок петрушки;
3-4 ст. л. рослинного масла;
сіль, мелений чорний перець.

Приготування:
Перець, помідори, цибулю очистити і нарізати кубиками. М’ясо нарізати невеликими кубиками.

У глибокій сковороді сильно розігріти рослинне масло. На сильному вогні обсмажити м’ясо (краще порційно, щоб м’ясо не тушкувалося, а смажилося). Потім готове м’ясо викласти на тарілку.

Коли все м’ясо готове, повернути його в сковороду. Додати овочі, смажити помішуючи, 5-7 хвилин.

Потім влити теплий бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього і варити до готовності (близько години).

Петрушку і часник дрібно посікти. За хвилин 10 до готовності м’яса, відваріть локшину відповідно до інструкції на упаковці. Готову локшину відкинути на друшляк. В глибокі тарілки покласти локшину, влити суп, посипати часником і петрушкою.

Подавайте найсмачніший лагман дуже гарячим!
Приємного апетиту!