Кулінарія

Пропонуємо незвичайний рецепт приготування свинячої вирізки.

Другі страви

Подавати свинячу косичку можна у вигляді закуски (якщо м’ясо нарізати на шматочки) або як основне блюдо з будь-яким гарніром

Інгредієнти:
3 шматки свинячої вирізки (900 гр);
150 гр домашнього сала;
2 головки часнику;
спеції (чорний перець, чебрець, базилік, паприка, орегано. . . );
сіль за смаком;
200 мл рослинного масла;
50 мл води;
200 мл червоного вина;
150 гр солодкого кетчупу;

Приготування свинячої кіски:
1. Розріжте кожен шматок вирізки на 3 смужки (не до кінця). Ці смужки свинини треба трохи відбити, як для відбивних.
2. З спецій, рослинного масла і солі приготуйте соус, яким треба змастити кожну смужку м’яса.
3. Наріжте сало на тонкі скибочки.
4. Почистіть часник і подрібніть його.
5. Заплетіть коси з трьох шматків вирізки і нашпигуйте їх тонкими скибками сало і часником.
6. У деко або форму для випікання налийте воду і рослинну олію, викладіть свинячі коси і запікайте м’ясо протягом 50 хвилин при температурі 200 градусів.
7. Періодично перевертайте вирізку і бризкайте вином.
8. За 5 хвилин до того, як витягнути м’ясо з духовки, змастіть свинячі коси кетчупом.
М’ясо вийде дуже ніжним і смачним!

Приємного апетиту!