Кулінарія

М’ясо по-домашньому: просто і ситно

Інгредієнти:
свинина (шия) – 150 г
печериці – 60 г
цибуля – 50 г
сир (Гауда, тертий) – 2 ч. л. з гіркою
олія – за смаком
сіль – за смаком
перець – за смаком
майонез – 2 ч. л. з гіркою
картопля (пюре) – 150 г
помідор – 1/2 шт.
петрушка (для подачі) – гілочка

Приготування:
1. Свинячу шию нарізати поперек волокон на шматки масою 75 г (по 2 шматочки на порцію).

2. Накрити харчовою плівкою і відбити з двох сторін.
3. Посолити і поперчити.
4. Обсмажити з двох сторін на рослинній олії.
5. В іншій сковороді до золотистого кольору обсмажити нарізану соломкою цибулю та печериці.
6. Смажені шматки м’яса викласти на деко. На кожен шматочок м’яса рівномірно викласти обсмажені цибулю і печериці.
7. Змастити майонезом.
8. Посипати тертим сиром.
9. Запекти в духовці при температурі 180 градусів до появи золотистої скоринки.
10. На тарілку для подачі викласти картопляне пюре. Поруч викласти помідори і запечене м’ясо.
11. Прикрасити зеленню петрушки. М’ясо по-домашньому готово!

Приємного апетиту!