Кулінарія

Бюджетна кабачкова запіканка «неженка»

Легка, дієтична, але при цьому дуже смачна і ароматна запіканка з кабачків. Готувати таку запіканку дуже просто, а її смак порадує і вас, і ваших близьких!
Інгредієнти
Кабачок – 1 шт.
Кефір 1% – 100 мл
Борошно – 6 ст. л.
Сир – 100 г
Яйце – 2 шт.
Рослинне масло – для змазування.
Часник – 3 зубчики.
Сіль, спеції, перець – за смаком.

Спосіб приготування
1. Середній молодий кабачок вимити і натріть на крупній тертці.
2. До кабачка додайте яйця, потім влийте нежирний 1% кефір і всипте борошно, посоліть і перемішувати до отримання однорідної суміші.

3. Натріть твердий сир на тертці, змішайте з іншими інгредієнтами, додавши перець, спеції і дрібно покришений часник.
4. Форму для випікання застелити пергаментом і змастіть маслом, викладіть в неї кабачкове тісто.
5. Поставте кабачки з сиром і кефіром у вже розігріту духовку і випікайте 40 хвилин, поки не зарум’яниться.
6. Дістаньте запіканку, дайте їй 5 хвилин охолонути, вийміть з форми і потім подавайте до столу.

Приємного апетиту!